W58_d_Ew.jpeg

Tuinarchitectuur

Onze tuin- en landschapsarchitecten verbazen met gewaagde, exclusieve tuinontwerpen die tot de verbeelding spreken. Zij versmelten onze expertise met uw ultieme wensen om te komen tot een duurzaam tuinconcept met ecologisch verantwoorde inrichting en optimaal ruimtegebruik. Onze uitgebreide kennis van bloeitijden, vergeten flora , authentieke materialen en eeuwenoude concepten garandeert u telkens weer van een tuin die in elk seizoen de juiste sfeer uitademt.

Dankzij een uitvoerig 2D- of fotorealistisch 3D-plan verkent u uw droomtuin nog voor de eerste schop er de grond in gaat.

FbTS96oQ.jpeg
mRItBb3A.jpeg
95yfGeNw.jpeg

Het beplantingsplan en de bijhorende plantlijst bieden een overzicht van de verschillende soorten flora en hun plaatsing in uw tuin. Door dit op een doordachte manier op te stellen zorgen we voor een optimale tuinbeleving doorheen de seizoenen. Dit vullen we verder aan met een verlichtingsplan, zodat u ook in het donker van uw tuin genieten kan en eventuele eyecatchers letterlijk in de spotlights worden gezet. 

Eventuele tekorten of vervuilingen in uw bodem of grondwater identificeren en verhelpen we door middel van een bodem- en wateranalyse.

De kost voor deze diensten wordt bij de uitvoering van uw tuinproject in mindering gebracht.  

4OFJ83gA.jpeg

Van vormplan tot uitvoeringsplan

Tijdens een eerste ontmoeting brengen we uw perceel in kaart en overlopen we uw wensen. We nemen ook een staal voor de bodem- en grondwateranalyse. Vervolgens stellen we een vormplan op. Dit plan geeft in grote lijnen de indeling van uw tuin weer. Daarna komt het beplantingsplan aan de beurt, waarin de verschillende flora en hun plaatsing in uw tuin worden opgenomen. In een voorlaatste stap maken dan we het uitvoeringsplan op. Hierin voorzien we indien gewenst ook een verlichtingsplan, een beregeningsplan én een ééndraadschema. Op basis hiervan ontvangt u tot slot een offerte voor de aanleg. 

20.jpeg